Onderwijs Boek

Schoolveteraan boek Survival van niet Passend Onderwijs

Uitgever boek Schoolveteraan

Communicatie-expert is de uitgever van het boek Schoolveteraan. De keuze om de stap van boekenuitgever te maken was voor eigenaresse van Communicatie-expert, tevens moeder en auteur van Schoolveteraan eenvoudig gemaakt.

De keuze om de stap naar boekenuitgever van haar boek te maken was voor de eigenaar van Communicatie-expert, Diana Stroeven, tevens moeder en auteur van Schoolveteraan gauw gemaakt. Het boek wordt volledig in eigen beheer verzorgd.

Met haar bedrijf Communicatie-expert helpt zij bedrijven met positieve communicatie, mindset en win-win.  

Omdat het gezin vindt dat het onacceptabel is wat er is gebeurd, en zij een positieve les uit hun waargebeurde onderwijs verhaal willen overbrengen, is het boek verrijkt met visie op het onderwijs én communicatie. De expertise van de moeder en auteur van het boek Schoolveteraan.  

Communicatie-expert verkoopt het fysieke boek via all3 en bol.com. Inmiddels is er ook een Nederlands Ebook van Schoolveteraan., Praktijk boek voor Passend Onderwijs verschenen. Google Ebook Schoolveteraan voor de vele online verkooppunten en boekhandels. Epub bestand voor op uw E-reader direct na aankoop te dowloaden voor direct leesplezier.

Online boekhandelverkooppunten en link naar de boekinhoud van Schoolveteraan vindt hier > Boek bestellen.

Engelse Ebook van Schoolveteraan wordt in april 2024 verwacht.

Communicatie speelt een belangrijke rol bij het Passend Onderwijs.