uitgever onderwijs boek schoolveteraanDe achterzijde van de boekomslag van het boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs.

Het bedrijf achter het gezin uit het waargebeurde verhaal van Schoolveteraan , Communicatie-expert, heeft besloten om het boek in eigen beheer uit te geven. Een logische stap, om naast het verhaal ook de visie op het onderwijs van de moeder over de communicatie in het boek Schoolveteraan op te tekenen. Beluister hier de Podcast van Beelddenkers over Schoolveteraan en communicatie.


Communicatie-expert visie

Communicatie-expert is de uitgever van het boek Schoolveteraan. De keuze om de stap van boekenuitgever te maken was voor eigenaresse van Communicatie-expert, tevens moeder en auteur van Schoolveteraan eenvoudig gemaakt.

Communicatie-expert is de uitgever van het boek Schoolveteraan. De keuze om de stap naar boekenuitgever te maken was voor de eigenaresse van Communicatie-expert, tevens moeder en auteur van Schoolveteraan gauw gemaakt. Met haar bedrijf Communicatie-expert consulteert zij bedrijven over positieve communicatie en schrijft geregeld een communicatie blog . Vanaf nu mag het bedrijf Communicatie-expert zich dus ook uitgever noemen.