UITGEVER BOEK SCHOOLVETERAAN

Communicatie-expert is de uitgever van het boek Schoolveteraan. De keuze om de stap van boekenuitgever te maken was voor eigenaresse van Communicatie-expert, tevens moeder en auteur van Schoolveteraan eenvoudig gemaakt.

De keuze om de stap naar boekenuitgever te maken was voor de eigenaar van Communicatie-expert, tevens moeder en auteur van Schoolveteraan gauw gemaakt.

Met haar bedrijf Communicatie-expert consulteert zij bedrijven over positieve communicatie, mindset, win-win en schrijft geregeld een communicatie blog .

De missie en visie van het communicatie bedrijf :

Communicatie speelt een belangrijke rol bij het Passend Onderwijs.

WAARGEBEURD PASSEND ONDERWIJS VERHAAL EN VISIE OP ONDERWIJS IN BOEK SCHOOLVETERAANDe achterzijde van de boekomslag van het boek Schoolveteraan, Survival van niet Passend Onderwijs.

Het waargebeurde verhaal van Schoolveteraan gaat over het gezin achter het bedrijf Communicatie-expert. Omdat het gezin vindt dat het onacceptabel is wat er is gebeurd, is hun waargebeurde onderwijs verhaal verrijkt met visie op het onderwijs en de communicatie. De expertise van de moeder en auteur van het boek Schoolveteraan.  

Verkoop van het boek of bestellen van Schoolveteraan via all3

Beluister hier de Podcast van Beelddenkers over Schoolveteraan en communicatie.